اقدام به طراحی، ساخت و نصب
نصاب MDF و کابینت قفسه های کشویی و در بسته، کمد دیواری، تخت تاشو، کتابخانه و غیره می کند. بهتر است که بگوییم این شغل ترکیبی از هنر و ریاضی است. مهم ترین ویژگی کابینت ساز این است که دقیق و ظریف باشد. اگر این کار به صورت دقیق و با ظرافت انجام نشود می تواند مشکلات مهمی را ایجاد نماید و اشکالاتی در ظاهر و اندازه ها بوجود بیاید.
باید دارای ابتکار عمل نیز باشید
بتوانید از کوچکترین فضاها بیشترین بهره را ببرید. امکان به مشاوره در مورد رنگ، نوع چوب بکار رفته و مدل و … باشید. وی باید فردی خوش قول و مشتری مدار باشد که کار را در مهلت مقرر و به نحو احسن تحویل دهد تا مشتریان به راحتی بتوانند به آن ها اطمینان کنند و تبدیل به مشتریان دائم شوند.
سرمایه مورد نیاز کابینت سازی
سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کار شغل کابینت سازی MDF می تواند تحت تاثیر یکسری عوامل باشد که باعث می شود میزان این سرمایه یا خیلی کم و یا خیلی بالا شود. در صورتی که با کارگاه های تولیدی همکاری کنید و به عنوان نصاب فعالیت کنید آنگاه هزینه های مربوط به کرایه کارگاه را ندارید که در این صورت نیاز به حداقل سرمایه دارید.
سرمایه لازم برای شغل کابینت سازی
-
- کلیه فرآیند های ساخت کابینت از قبیل
- برش دادن ورق های mdf
- وکیوم کردن درهای کابینت کلاسیک
- لبه چسبانی قطعات
- مونتاژ و غیره را انجام دهید
علاوه بر آن دستگاه های مورد نیاز این کار را باید تهیه کنید به همین خاطر میزان سرمایه مورد نیاز بسیار بالاتر می رود. در ادامه به تعدادی از ابزار آلات مورد نیاز کابینت سازی اشاره می کنیم.
لوازم مورد نیاز کابینت سازی
-
- دستگاه لبه چسبان pvc
- دستگاه مکنده
- کمپرسور هوا
- دستگاه دور کن یا برش ام دی اف
- وکیوم چوب
- دستگاه برش و حکاکی CNC
نصاب MDF و کابینت
دستگاه برش اتوماتیک
برخی دیگر از سایر دوره های تخصصی که در اموزشگاه فن آموزان ارائه می شود شامل دوره های آموزش تعمیرات ماشین های اداری ، آموزش تعمیرات پرینتر و آموزش کلید سازی می باشد. تمامی دوره ها از صفر تا صد ویژه اشتغال برگزار می شود.
مهارت های لازم در حرفه کابینت سازی
در ابتدا لازم است بدانید که این شغل برای افرادی بهتر است که در سن پایین قرار دارند زیرا کارهای سختی را در بر می گیرد و نیاز است که جسم شما از سلامتی برخوردار باشد. به همین دلیل اگر در سن بالا می خواهید این شغل را استارت بزنید بهتر است که از انجام آن صرف نظر کنید. بطور کلی چنانچه این شغل را از جوانی انتخاب کرده و سپس به کسب مهارت بپردازید پس از چند سال به یک حرفه ای تبدیل می شوید.
مسئولیت ها و وظایف به عنوان کابینت ساز
-
- انجام اندازه گیری دقیق و رسم نقشه های اجرایی
- طراحی نمودن کابینت با توجه به میزان فضای موجود و سلیقه کارفرما
- آشنایی کامل با ابزار و وسایل مورد نیاز
- رعایت و حفظ اصول ایمنی به منظور پیش گیری از مشکلات جدی
- نصب نمودن بخش های مختلف کابینت
- دادن مشاوره به مشتری در خصوص ابزارهایی که استفاده می شود
- کمک به مشتری در خصوص انتخاب مدل و رنگ بر اساس فضا
نصاب MDF و کابینت
روند کاری کابینت سازی
روش کار به این صورت است که ابتدا مشتری مراجعه می کند و اندازه ها و ابعاد گرفته می شود. در قدم بعد قیمت ها برآورد می شوند و اگر با توجه به بودجه مشتری با آن موافقت کرد، طراحی شروع می شود. طرح های زده شده به مشتری نشان داده می شود و پس از اعمال اصلاحات و نظرات قرارداد منعقد می شود.
بر طبق قرارداد سعی شود که نصف هزینه را پیش از شروع کارو 25 درصد آن را در اواسط کار دریافت شود. و تسویه حساب را در انتهای کار انجام دهید. مدت زمان انجام ساخت کابینت تقریبا یک هفته زمان می برد. برای مثال می توان یک روز را به خرید و آماده سازی چوب و وسایل مورد نیاز اختصاص داد. یک روز را به برش و یک روز را به ساخت آن ها پرداخت. در آخر یک روز نیز برای نصب وقت سپری کرد.
کابینت سازی حرفه ای است که از هنر و فن تلفیق شده
منابع و ثروت زیادی را برای کابینت سازها به همراه می آورد.
تاریخچه این شغل به سال ۱۳۰۰ میلادی یعنی دوره رنسانس ایتالیا بازمیگردد.
پس از آن کل اروپا به صنعت چوب و ایجاد محصولات چوبی مانند کابینت روی آوردند. استفاده از این وسیله توانست زیبایی و نظم را در خانه ها به وجود آورد. پس از آن در قرن ۱۶ میلادی، کابینت سازی در فرانسه و انگلستان گسترش یافت و نوعی از معماری مدرن را همراه خود به وجود آورد.
در گذشته از چوب درخت گردو و بلوط به منظور کابینت سازی استفاده می شد؛ اما امروزه از دیگر مصنوعات چوبی مانند ام دی اف، صفحات کورین و… نیز به منظور ساخت کابینت استفاده می شود.
استفاده از مصنوعات چوبی در این حرفه سبب شده تا شاهد تکامل و تحولات عظیمی در این صنعت باشیم.
جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر …
ما رادر شبکه های اجتماعی دنبال کنید…